Despre noi

SINDACO FINANCIAL îți oferă servicii de consultanță financiară și contabilitate pentru ca TU să iei decizii inspirate, sigure și rapide. Cu o experiență atât în domeniul privat, cât și în cel de stat, specialiștii noștri iți oferă soluțiile optime, câștigând pentru tine confort și predictibilitate.

S eriozitate

I  mplicare

N u (spunem și NU se poate)

D ăruire

A daptabilitate

C alitate

O nestitate

F ermitate

I novație

N outate

A bilitate

N ormalitate

C unoaștere

I mbunătățire

A ctualitate

L egalitate

  Echipa SINDACO FINANCIAL reunește profesioniști (experți contabili, consultanți fiscali, economiști) cu peste 20 de ani de activitate în mediul privat și de stat.

Ne adresăm tuturor cu aceeași seriozitate și dăruire, de aceea, soluțiile noastre sunt particularizate și adaptate, de la caz la caz, în funcție specificul și de nevoile clienților noștri.

 

Povestea noastră nu este despre NOI, este despre TINE.

  Prin prisma experienței profesionale acumulate, știm că legislația românească, stufoasă, birocratică și greoaie, poate crea dificultăți majore companiilor, indiferent de dimensiunea acestora și de segmentul de piață pe care activează.

  De aceea, venim în întâmpinarea nevoilor clienților cu o gamă extinsă de servicii subsecvente domeniilor fiscal, contabil, salarizare și consultanță.

 

Dăruiește-ți TIMP și CONFORT!

 Îți oferim varianta profesionistă, personalizată strict pe nevoile tale, bazată pe Seriozitate, Implicare, Noutate, Dăruire, Adaptabilitate, Calitate, Onestitate.

Punem accent pe orientarea spre client, de aceea, experiența profesională și principiile după care ne derulăm activitatea te vor ajuta nu doar să înțelegi de ce nu suntem ieftini, ci și să te simți confortabil și să câștigi timp pentru tine și afacerea ta.